Keliapuoti on heinäkuun lauantait kiinni ja myymälämme sijaitsee lasihallissa Hakaniemen torilla.      Uudistuksen myötä tuotevalikoimamme on laajentunut. Voit ostaa päivittäin tuoreet sämpylät, uutuus leipiä ja paljon muuta. Korvapuustin voit nauttia kahvin kanssa Keliapuodissa.   Tervetuloa tutustumaan!  

seuraa myös facebookissa!

 

Etusivu

 


Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja uudistettuun ilmeeseemme Hakaniemen torille uuteen Lasihalliin!

Keliapuoti on vuonna 2000 perustettu gluteenittomien tuoretuotteiden jälleenmyyntiin erikoistunut myymälä. Myyjämme ovat asiakaspalveluhenkisiä joten vakioasiakkaidemme kanssa meillä riittää juttua päivästä toiseen.

Kauttamme saat arjen kulutustuotteiden ja päivän piristysten lisäksi gluteenittomat herkut kerralla myös suuremmalle kohderyhmälle.

Toivotammekin sinut sekä ystäväsi ylpeänä tervetulleeksi tutustumaan uuteen Lasihalliimme, Hakaniemen torilla. 

Tervetuloa!

 

Minun tarinani

Saatuani keliakia diagnoosin etsin maistuvia gluteenittomia leipiä ja leivonnaisia ja nopeasti huomasin, ettei niitä silloin ollut saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Tähän tarpeeseen perustin Keliapuodin. Yritys on toiminut vuodesta 2000 ja sen perusidea on tuoda hyvät, herkulliset ja tuoreet gluteenittomat tuotteet kaikkien saataville.  Useat löytämistäni leipomoista ovat pieniä perheyrityksiä, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Tuotteet ovat syntyneet pitkän tuotekehittelyn tuloksena, jota olemme tehneet yhdessä asiakkaiden ja leipomoiden kanssa. Valitsemme jokaisen myyntiin otettavan tuotteen huolella ja näin kaikissa tuotteissamme ovat kohdallaan sekä maku että ulkonäkö.

Keliapuotiin saadaan lähes kolmeltakymmeneltä eri tuottajalta tuotteita, joissa on valinnanvaraa myös maidottomina, laktoosittomina, munattomina, vegaanisina ja hiivattomina. Iso osa gluteenittomista tuotteistamme on nykyään myös luomua.

Sesonkituotteita on myös runsaasti esim.laskiaispulla, runebergintorttu, mämmi, jouluherkut, tippaleivät ja munkit.

Hyvinvointia vatsan ja kehon ehdoilla.


Leena

Keliapuodissa on aina mukava henkilökunta ja Suomen laajin gluteenittomien tuoretuotteiden valikoima!

                       

                                     

Avoinna: Ti - Pe 10 - 20  La 10 - 18
Osoite: Hakaniemen uusi Lasihalli, Hakaniementori, 00530 Helsinki

Puhelin: 041 524 7229, Sähköposti: keliapuoti@keliapuoti.fi


  Katso kartalla